Oavsett om ni kommer till oss som privatperson eller konferensgäst står husets vackra festvåning till ert förfogande.

I historiska lokaler mitt i Stockholms city arrangerar vi er lunch eller middag såväl till vardags som till fest – från bröllop och disputationer till födelsedagsfester och minnesstunder – hjälper vi er att göra er stora dag så minnesvärd som möjligt.

Våra nyrenoverade vackra matsalar i jugendstil med ljusa trädetaljer och högt i tak är en fantastisk inramning för alla typer av sammankomster. De tre matsalarna ligger i svit så de kan nyttjas av ett sällskap alternativt av tre separata. I vår stora matsal dukar vi  för upp till 120 personer och i de två mindre för 35 resp 20 personer.

En trappa upp i huset ligger det vackra handmålade klubbrummet med tillhörande salong. Här passar det utmärkt för ett sällskap upp till 45 personer. Utöver detta finns det unika lokaler för samling, mingel och välkomstdrink.

Du behöver inte vara medlem i Svenska Läkaresällskapet för att boka arrangemang eller festvåning hos oss.

Klicka gärna på bilderna nedan för att se dem i större format.

 

STORA Matsalen

I vår vackra historiska jugendmatsal arrangeras konferensmåltider, bröllop, disputationer, minnesstunder, födelsedagsfirande, mingel m.m. för sällskap upp till 120 personer. Denna unika miljö är den perfekta inramningen till er fest. 

Lilla matsalen

I anslutning till den stora matsalen finns i samma historiska jugendstil en mindre matsal där ni kan sitta upp till 35 personer i avskildhet. 

Af Acrelska Rummet

I anslutning till den stora matsalen har vi även af Acrelska rummet som är uppkallat efter Olof af Acrel, en av 1800-talets störste kirurger. Här kan ni i avskildhet sitta upp till 20 personer